Hoppa till innehåll
Hem » Blogg och nyheter » Podd – Att införa teknik med människan i centrum

Podd – Att införa teknik med människan i centrum

Podd - äldreomsorgsnördarna

Kan man spela in ett poddavsnitt utomhus, i en botanisk trädgård, med koltrastens sång som bakgrund? Ja, det kan man! Linda och Mattias drog till Gotland några dagar i maj 2022 (bästa tiden på året) för att se vad “öjn” hade att erbjuda inom vårt intresseområde.

Lyssna när vi intervjuar Fredrik Westergaard på Wera Welltech. Med lång erfarenhet av diverse IT-projekt och införande av välfärdsteknik i äldreomsorg, så har han mycket värdefull kunskap att dela med sig av. Ett citat som kommer bli bevingat är: “IT har inget värde om det inte skapar värde för människan”. Och med det som utgångspunkt så resonerar vi om spännande teknik som verkligen sätter människan i centrum, även när hen har blivit äldre.

Lyssna på avsnittet här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *