Hoppa till innehåll

Nyhetsbrev februari 2022

Hej!

Tack för att du skrivit upp dig på listan till vårt nyhetsbrev! Det betyder mycket!

Detta blir det första nyhetsbrevet i Wera Welltechs historia. 
Bara det känns väldigt skoj och är en nyhet i sig. 

Jag drivs av att ofta göra saker med hög kvalitet och noga, som nyföretagare har jag lärt mig att ett  ”ett svenskt lagom” är fullt tillräckligt och jag tror mer på att vara personlig än ”perfekt”.  
Så detta första nyhetsbrev blir relativt enkelt och att se att mailprogrammet jag använder fungerar som det ska.  

Vårt samarbete med norska VilMer  är fantastiskt roligt. De vill skapa positiva ögonblick för de äldre och det resonerar helt klart med min vision och önskan, att alla ska få ett gott liv livet ut.  Deras tjänster Televindu (film som aktivitet) och MinMemoria (digitalisering av levnadsberättelsen) kommer driftsättas på gotländska och prisbelönta boendet Hattstugan nästa månad. De blir först ut i Sverige med dessa värdeskapande tjänster. Just nu pågår ett arbete att få in tjänsterna i VilMers centrala plattform  och översätta dem till svenska vilket jag ser framemot att se resultatet av.

Mer om Hattstugan och respektive tjänst i framtida nyhetsbrev!

Vi har fått leverera robotkatter och hundar till ett par kommuner vilket är väldigt roligt då jag vet de gör stor skillnad för de äldre och även för personalen. Just nu har vi ett förmånligt paketerbjudande som ni finner på hemsidan  under  digitala terapidjur. 

Omvärldspaning

Som extern omvärldspaning tipsar jag om Kävlinge kommun som gjort en volontärsportal. Omsorgen har fått mycket oförtjänt  dålig publicitet under pandemin och detta initiativ gillar jag verkligen. Volontärer kan anmäla sig till kommunen och hjälpa till med olika saker som tex hämta paket, gå till biblioteket eller bara vara en social måltidsvän.  Att samarbeta och hjälpa varandra och den kommunala omsorgen tror jag mycket på, det är det nya ”heta”.  Ordet kommun kommer ju av latinets communis, som betyder gemensam. 

En önskan är att ni gärna får skicka vidare detta brev till de som ni tror är intresserade av mitt företag och välfärdsteknik i stort.
Här kan man anmäla sig till nyhetsbrevet

Ta hand om er och trevlig helg!

Vänligen

Fredrik Westergaard
VD och grundare