Använd levande och digitala terapidjur - förbättra livskvalitén

Innehåll - Webbinar fredagen 26:e maj

Förbättra livskvalitén för omsorgstagare!

Att vara i framkant genom användning av djur som resurs och digitala terapidjur som skapar trygghet kan göra stor skillnad i vardagen inom vård och omsorg. Forskning visar minskad känsla av isolering och ensamhet, förbättrad kvalitet av omsorgen och livskvalitet för de äldre, deras familjer och omsorgspersonal.

 

Jessica Svensson är VD på Hand Hund & Hälsa och arbetar med sociala tjänstehundar och digitala terapidjur inom vård och omsorg. Hon utbildar även via Djurkompetensen blivande sociala tjänstehundsteam och certifierar arbetsplatser som vill implementera och använda sig av djur i verksamhet.

Fredrik Westergaard är VD för Wera Welltech  och vill fler ska få ett gott liv livet ut och använda oss av välfärdsteknik och digitalisering och göra skillnad för den enskilda personen, familjer och för omsorgspersonal. Han har jobbat inom Region Gotland som utvecklingsledare med fokus e-hälsa och välfärdsteknik och har bakgrund som verksamhetsutvecklare, förändringsledare och datavetare.

Varmt välkommen att ta del av en inspirerande halvtimme! 

Jessica och Fredrik

 

Exempel på feedback ifrån tidigare webbinarie 10:e mars då även forskaren och sociologen David Redmalm medverkade.

”Tack för ett härligt webinarium!”
”Tack för en spännande föreläsning”
”Oerhört inspirerande och en hel del vi kommer att ta med oss och sprida vidare. ”
Efter denna föreläsning har jag tänkt till lite hur man introducerar hundar och katterna. Och inte bara sätter fram dom”
”Mycket intressant”
Värt varenda krona när jag för första gången fick se en brukare le.” 

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå